HERSTEL- EN SPUITBEDRIJF

Contact: 0597 - 592 683

 

 

Autoschade Scheemda is het juiste adres voor al uw schade problemen,
wij helpen u snel weer op weg. Ook zijn wij er voor Uw oldtimers en laswerk t.b.v APK

Schade herstel

Wanneer u schade heeft is dat al vervelend genoeg, wij helpen u met het invullen van de schadeformulieren en handelen alles verder af met de verzekering. Wij hebben voor u een vervangende auto beschikbaar, indien dit noodzakelijk is, zodat u mobiel kunt blijven.

Wij verzorgen alle schade herstel in Scheemda, Winschoten, Veendam e.o. en Delfzijl e.o. snel en persoonlijk.

Wij helpen u graag weer op pad. Wij kunnen u al enig uitleg geven hoe het geregeld is met uw verzekering.

Bent u verzekerd voor uw schade? Wat heeft het eventueel voor gevolgen op uw premie? Kom vrijblijvend langs, wij zoeken het voor u uit en leggen het u in begrijpbare taal uit.

De herstelprocedure

Wanneer wij van u weten hoe het is gebeurd en of u bent verzekerd of dat u zelf de kosten moet dragen, maken we een afspraak voor herstel van uw auto. Tijdens dit herstel is er, indien nodig, een mogelijkheid om een auto van ons mee te krijgen,  zodat u mobiel blijft.

Wij inspecteren de schade aan de auto en constateren welk herstel het beste past bij uw auto. Wij hanteren de veiligheidsaspecten van de auto op voorhand.

Mocht de auto al op leeftijd zijn, maar nog wel in een goede conditie, dan kunnen we misschien iets betekenen met gebruikte delen. Zo kunnen we er voor zorgen dat een auto die economisch total loss is verklaard, toch nog gerepareerd kan worden.

U begrijpt het al, er zijn vele mogelijkheden. Wij proberen de beste oplossing te vinden voor uw situatie. Elke schade is uniek!

Autoschade Scheemda is er voor u:

Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u ons bellen of het onderstaande formulier invullen.

K.v.K. Groningen:
02329678

BTW nummer:
NL.0652.05.261.B01

Openingstijden Autoschade Scheemda

Maandag t/m vrijdag van
08.00 - 16.30 uur.
Zaterdag morgen op afspraak.
Uiteraard is in overleg meer mogelijk.

 

 

Contact Autoschade Scheemda

Haven Zuidzijde 19
9679TD Scheemda
T. 0597 - 592 683
F. 0597 - 593 185
info@autoschadescheemda.nl

 

 

Ook voor APK en onderhoud kunt u bij ons terecht. Denk aan bijvoorbeeld laswerkzaamheden.

Fotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade ScheemdaFotoreportage Autoschade Scheemda
autoschade scheemda
Facebook Autoschade Scheemda
autoschade scheemda
Afspraak maken bij autoschade scheemda
Formulier autoschade scheemda
Fotoreportage Autoschade Scheemda
autoschade scheemda